Dodik: Komšićeva politika je politika laži, podvala i sramoćenja BiH, NE POSTOJI NATO PUT BiH!

Dodik: Komšićeva politika je politika laži, podvala i sramoćenja BiH, NE POSTOJI NATO PUT BiH!

Ne postoji NATO put BiH, nema usaglašenog stava o članstvu, postoji samo saradnja i ovakvim svojim nadobudnim ponašanjem i jednostranim istupanjem Željko Komšić još jednom je pokazao kakva će njegova politika biti i ubuduće, poručio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na Tviteru.

 

„To je politika laži, podvala i sramoćenja BiH na međunarodnom planu“, poručio je Dodik.

Dodik je dodao da je „sve što je Željko Komšić rekao u svom obraćanju čista laž“ te da je zbog toga i napustio Konstitutivnu sjednicu dok je on govorio.

Predsjednik Srpske poručio je da Komšić nije izabran od strane građana.

„Željko Komšić nije izabran od strane građana i građanki, kako to lažno tvrdi nego ga je birao jedan dio Federacije, i to ne onaj koji je trebao – hrvatski narod, kako to nalaže Ustav BiH, nego bošnjački“, poručio je Dodik.

Dodik je naglasio da je „Komšić prevarama i lažima došao do pozicije u Predsjedništvu“ te da je po četvrti put oteo „Ustavom definisano pravo hrvatskom narodu da bude biran“.

„A istim spletkama koristio se i sve ove četiri godine koje smo obavljali dužnost kolektivnog šefa, da svoje lične stavove predstavi kao zvanični stav Predsjedništva. Sve što je rekao o integracijama, saradnji s NATO-om je izmišljotina“, rekao je Dodik.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.