Držao aligatore i prostitutke: „Prva frizura Srbije“ kupleraj zamijenio pet centrom, opet uhapšen na istu foru

Držao aligatore i prostitutke: „Prva frizura Srbije“ kupleraj zamijenio pet centrom, opet uhapšen na istu foru

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku „Prva frizura Srbije“, uhapšen je juče u Smederevu samo nekoliko mjeseci nakon što je izašao iz zatvora u kojem je robijao zbog prostitucije.

 

On je, podsjetimo, nekoliko puta „padao“ zbog kupleraja koje je držao po Smederevu, a posljednji put policija je upala u „Ninu sa prenoćištem“ i u tajnim prostorijama zatekla orgije.

On je uhapšen u aprilu ove godine, ali je, kako se pretpostavlja, po izlasku na slobodu, sa prethodnog posla ušao u biznis sa egzotičnim životinjama. On je, kako nezvanično saznaje Telegraf, na tri lokacije držao 15 egzotičnih životinja- četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera „nilski varan“, guštera „savanski varan“, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna „marmozet“.

Policija je ušla u kuću – „pet centar“ na dojavu, po istom scenariu kao i u „Ninu sa prenoćištem“ i u oba zatekla nerealne prizore.

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, a protiv osumnjičenog Ljubiše Vasića poznat pod imenom „Prva frizurica Srbije“ podnesena je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, on je u centru grada imao pet centar koji je sada i zatvoren.

Inače, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se, kako smo naveli, dešavale „orgije“ u tajnim sobama.

– Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži djevojke. Policija je čekala da ih uhvati na djelu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu – kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

(foto: Telegraf.rs)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.