Еpilog drame u Gradišci: Oboje supružnika uhapšeno zbog nasilja u porodici

Еpilog drame u Gradišci: Oboje supružnika uhapšeno zbog nasilja u porodici

Еpilog drame u Gradišci.

Gradiška policija oglasila se o incidentu u kojem je pretučen 49-godišnji muškarac navodeći da su uhapšeni supružnici J.H. i B.H. zbog sumnje da su oboje počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

”Policijskoj stanici Gradiška oko 5.20 časova radnici Službe hitne pomoći prijavili su da se u njihovim prostorijma nalazi muškarac sa povredama. Policijski službenici PU Gradiška su postupili po prijavi i operativnim radom na terenu došli do saznanja da se radi o B. H., te da je isti povrede zadobio od strane supruge J. H.”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašva Banja Luka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica J. H. i B. H. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Kao što je ATV pisao B.H. je pretukla supruga koja ga je nakon toga povrijeđenog dovezla i ostavila na ulazu u dvorište Doma zdravlja u Gradišci. Dosadašnja istraga ukazuje da je B.H. prethodno napao J.H. koja mu je nakon toga uzvratila.

Nezvanično saznajemo da je motiv sukoba bila nevjera B.H. prema J.H. koja ga je navodno uhvatila u preljubi.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.