Ismijavaju Biseru: „Hoće žena da smara na sahranama“, „Zato je Bajden stalno zbunjen“

Ismijavaju Biseru: „Hoće žena da smara na sahranama“, „Zato je Bajden stalno zbunjen“

Ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković naišla je na metu osuda i ismijavanja i u medijima u Srbiji zbog svog nedoličnog ponašanja na ceremoniji sahrane Kraljice Elizabete Druge.

U emisiji „4 i po Muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ dotakli su se teme njenih objava koje su odmah izazvale buru zbog njenog ponašanja tokom ceremonije.

Njeno ponašanje su nazvali kao „balkansku stvar“ i da je našla za shodno da opali „hej, drži telefon, ja ću da ga kucnem po ramenu, on čim se okrene ti samo škljocni.

Na ovu priču su nadovezali činjenicu da je Bajden zakasnio zbog čega je sjedio u 15. redu, a ona ga je dočekala dva reda iza.

„U svakom slučaju ako idete na sahranu i vidite Biseru, bježite koliko vas noge nose, hoće žena da smara na sahranama“, rekao je Ivan Ivanović, a njegov gost se nadovezao:

„Zato je Bajden stalno zbunjen, njemu je BiH stalno na pameti“.

Iako su federalni mediji s uvažavanjem predstavljali nastup „na sahrani“ ministarke spoljnih poslova BiH Bisere Turković na ceremoniji sahrane kraljice Elizabete Druge, ipak, njene poruke i ponašanje su krajnje neprofesionalno i nekulturno.

Pored toga što je istakla da joj je „čast“ da predstavlja BiH na sahrani, skandalozne su i njene fotografije na kojima ni kralj Čarls Treći ni princeza Kejt, kao ni predsjednik SAD-a Bajden nisu znali da se fotografišu sa kadrom SDA-a kojoj je pripala titula da je mministar spoljnih poslova BiH, piše ATV.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.