Nešić udario na Miličevića: OPOZICIJA NESPOSOBNA DA PROMIJENI VLAST

Nešić udario na Miličevića: OPOZICIJA NESPOSOBNA DA PROMIJENI VLAST

Kao što Milorad Dodik poistovjećuje Republiku Srpsku sa SNSD i sa sobom čime vrijeđa sve građane, tako i gospodin Miličević poistovjećuje želju ljudi za promjenama sa SDS i PDP, koji već 16 godina nisu u stanju da ih donesu, poručio je Nenad Nešić reagujući na najnoviju izjavu Milana Miličevića.

Nešić dodaje da je već 16 godina Republika Srpska zarobljena u crno-bijelom svijetu, bez nade, koji kreira bahata i korumpirana vlast, ali i da opozicija nesposobna da takvu vlast promijeni.

“Uspjeh i napredak jednog društva zavise od sposobnosti okupljanja ljudi, ideja, energije, postizanja dogovora i nacionalnog konsenzusa. Kao i vlast, vi ste svih ovih godina nudili podjele i svađe. Uvijek ste bili ‘protiv’, nikada ‘za’. Kao i vlast, vi ste na druge partije gledali kao na neprijatelje, a ne kao na političke rivale ili partnere”, rekao je Nešić.

Nešić je ocijenio i da Miličević dodatno kritikuje i svoju stranku za odsustvo liderstva.

“Kako, čovječe, u dvije rečenice kažeš za svoju stranku da nosi promjene, a odmah zatim da je pasivna i defanzivna, priznavajući tako vašu nesposobnost?! Republika Srpska nije crno-bijela nego crveno-plavo-bijela! Narod zaslužuje da ne bude talac u podjelama koje vještački kreirate Dodik i vi. Republika Srpska je spremna za treći put, izgradnje zdrave, bezbjedne i snažne Srpske, dostojne svih njenih građana. Treći put ne dijeli Republiku Srpsku. Treći put će skinuti crno-bijelu zastavu podjela i ponuditi časnim i poštenim građanima da ne budu taoci njihove bahatosti i vaše nesposobnosti, već da sa svima, ruku pod ruku, najljepše mjesto pod nebom bude jaka i stabilna Republika Srpska za svu njenu djecu”, zaključuje Nešić.

Miličević: Odnosi u opoziciji bi morali biti iskreniji – SDS se mora nametnuti kao lider

autor:agencije, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.