OBEZGLAVLJEN ŠKALJARSKI KLAN! Za nepuna 3 mjeseca, 3 ubistva u različitim državama

OBEZGLAVLJEN ŠKALJARSKI KLAN! Za nepuna 3 mjeseca, 3 ubistva u različitim državama

Tri važna čovjeka škaljarskog klana ubijena su za svega nekoliko mjeseci. Najprije je likvidiran Milić Minja Šaković u Budvi, potom Goran Vlaović na Pagu, a sinoć i Jovan Vukotić, koji je označen kao vođa ozloglašene kotorske krimi-grupe.

 

Oni su važili za visokopozicionirane članove, a ubijeni su u tri zemlje, za nepuna tri mjeseca, tačnije od juna ove godine kada je likvidiran Šaković.

Likvidacija Šakovića u Crnoj Gori

Milić Minja Šaković ubijen je u junu ove godine u Crnog Gori. Napadač je ispalio prvo tri hica u glavu Šakovića, koji je potom pao na pločnik, a potom još dva u tijelo već mrtvog Podgoričanina, kako bi ga „ovjerio“. Ispaljeno je ukupno osam metaka.

Prijatelji koji su nakon likvidacije dali izjavu policiji, kako je Vijestima rečeno ispričali su da su vidjeli sumnjivog muškarca koji je prošao pored njih ka Starom gradu.

Jedan od izvora rekao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sedeo za stolom do njegovog, koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Drugi izvor naveo je da je Šaković sjedeo za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao bijelu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobjegao pored hotela „Mogren“, prenijele su tada Vijesti.

Mediji navode da je u njega pucao Beograđanin Luka Pilčević.

Vlaović ubijen u Hrvatskoj

Na Pagu u Hrvatskoj ubijen je Goran Vlaović Goro u avgustu ove godine. Slovio je za jednog od ključnih ljudi u škaljarskom klanu, a u njega je pucao Kragujevčanin Duško Tanasković (28).

Pretpostavlja se da je Tanasković bio angažovan kao plaćeni ubica, a ustanovljeno je da je učestvovao i u likvidaciji Šakovića u Budvi.

Ubijeni Vlaović godinama je bio na oprezu, o čemu svjedoči činjenica da je bio okružen tjelohraniteljima. Prepostavlja se da je slutio da mu je život u svakom trenutku bio ugrožen.

Vođa klana ubijen u Turskoj

Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana ubijen je juče u Turskoj.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevjenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloljetne ćerke.

– Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogođen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede – otkriva izvor Kurira.

Poslije pucnjave, napadači su dali gas i pobjegli. Prema njegovim riječima, ljekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

(Izvor:Kurir.rs, Foto: Printscreen/Vijesti, screenshot Pink tv, Privatna Arhiva)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.