POLICIJA PREGLEDALA TRI GODINE DOPISIVANJA UČITELJICE i mehaničara nakon što ih je 13-GODIŠNJAKINJA prijavila za zlostavljanje: „Želudac mi se okrenuo!“

POLICIJA PREGLEDALA TRI GODINE DOPISIVANJA UČITELJICE i mehaničara nakon što ih je 13-GODIŠNJAKINJA prijavila za zlostavljanje: „Želudac mi se okrenuo!“

Zamjenica direktora osnovne škole i njen partner osuđeni su za desetine tačaka krivičnih djela zlostavljanja djece, uključujući devet tačaka za silovanje.

Učiteljica u školi u Viganu Džuli Moris (44) i njen partner, mehaničar Dejvid Moris, snimili su se kako zlostavljaju i siluju djevojčicu mlađu od 13 godina.

Učiteljica je osuđena na 13 godina i četiri mjeseca zatvora. Njen 52-godišnji partner priznao je 34 krivična djela na prethodnom saslušanju i osuđen je na 16 godina zatvora.

Džuli je radila u školi, ali optužbe nisu povezane sa njenim zaposlenjem.

Na sudu u Liverpulu čulo se da video snimci pokazuju kako se Džuli kikoće dok se zlostavljanje dešavalo.

– Iznova vidite slučajeve u čije okolnosti se ne može da povjerujete. Ovo je jedan od tih slučajeva. To pokazuje da ljudska izopačenost zaista ne poznaje dubine – rekao je sudija.

Tužilaštvo je saopštilo da je to jedan od najstrašnijih slučajeva sa kojima su se suočili.

– Čini se da su oboje podjednako umiješani. Na žrtvi su izveli svoje najneprijatnije fantazije – rekao je okružni tužilac Dejmion Lojd.

Tokom svojih 20 godina krivičnog gonjenja, rekao je da je to bilo među „najodvratnijim i najpokvarenijim djelima koja ljudi mogu da učine“.

Tužilac Džon Vin Vilijams rekao je da se par upoznao preko aplikacije za sastanke 2016. godine nakon što su se oboje rastali od svojih partnera i da je veza „brzo postala intenzivna“.

– Кomunikacija između njih postala je slikovita i izopačena što je dovelo do toga da neke od njihovih fantazija postanu stvarnost – rekao je on.

Zločin je otkriven kada je policija pronašla razgovor o zlostavljanju djece u kojem je učestvovao Dejvid u telefonu zaplijenjenom tokom naloga za pretres. On je uhapšen, ali je opomenut i pušten, a oduzeto je više uređaja na kojima su se nalazili snimci silovanja i zlostavljanja, saopšteno je u sudu.

Par je uhapšen sutradan jer se činilo da planiraju da pobjegnu od policije.

Pored video-zapisa i slika na Dejvidovom telefonu, policajci su pregledali 175.000 stranica poruka između para koje otkrivaju eksplicitnu komunikaciju, koja je trajala tri godine.

Par je takođe uspostavio grupni čet sa žrtvom u kojem bi razgovarali o tome kako će je zlostavljati, čulo se na sudu.

Izvor: Dejli Mejl

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.