Pronađeno tijelo u Savi: Sumnja se da je u pitanju nestala Marijana iz Velikog brata

Pronađeno tijelo u Savi: Sumnja se da je u pitanju nestala Marijana iz Velikog brata

U toku dana u Savi je pronađeno tijelo nepoznate žene, a mnogi sumnjaju da se radi o bivšoj pobjednici Velikog brata Marijani Seifert koja je nestala krajem aprila ove godine.

Hrvatska policija je danas poslijepodne saopštila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo da komentarišu i sumnjaju kako se možda radi o tijelu nestale Marijane Seifert, bivše pobjednice Velikog brata koja je nestala u noći 27. aprila iz doma na Savici, gdje je živjela sa suprugom i djecom.

„U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana“, izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za „Slobodnu Dalmaciju“.

On je potom dodao i da porodica još nije dala uzorak krvi, kako bi mogao da se uporedi DNK.

„Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti“, kazao je Kovačević.

Njena majka Gordana nedavno je govorila o svojoj nestaloj kćerki.

„Toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je pričati o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo dobiti nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći to smo i rekli“, izjavila je za „Kurir“.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.