RASKRINKANA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA ESTRADE! Jovana Jeremić otkrila ŠOK TAJNU o poznatoj dami! U šemi je sa POLITIČAREM!

RASKRINKANA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA ESTRADE! Jovana Jeremić otkrila ŠOK TAJNU o poznatoj dami! U šemi je sa POLITIČAREM!

Voditeljka Jovana Jeremić nerijetko govori o elitnoj prostituciji u svojim emisijama, navodeći da joj neće biti problem da kaže koje javne ličnosti se bavi najstarijim zanatom, ali tek kad bude imala dokaze.

Jovana je sada u emisiji „Magazin In“ kod svoje koleginice Sanje Marinković ispričala da je nedavno srela ženu koja se bavi elitnom prostitucijom.

Danas se napada samo elitna prostitucija. Ja nemam problem sa tim da znam da je neko elitna prostitutka, ako kaže i deklariše se. Imam problem sa tim da neće da se deklariše, glumi neku damicu, a znamo da je zvijezda suterena i podruma noći političara. Idu tako i sa političarima i mnogim drugim uticajnim ljudima, to nije sporno, ali treba da znamo ko su – ističe Jeremićeva, pa nastavlja:

Sanja, ti poznaješ mnoge. Meni se jedna skoro javila na jednoj proslavi, na koncertu na kom sam bila, ne mogu da kažem koja je, ona trenutno ide sa jednim od moje drugarice, ja to znam, ali ne smijem da kažem mojoj drugarici. Jeste voditeljka, ali srećom nije na ovoj televiziji. Voditeljka je. Tajac – rekla je Jovana u emisiji „Magazin In“ i iznenadile sve goste u studiju.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.