Hrvatski sud donio odluku – srpski narodnjaci NEĆE PJEVATI U PULI

Hrvatski sud donio odluku – srpski narodnjaci NEĆE PJEVATI U PULI

Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, nedavno je zabranio nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu, a potom se u cijeli slučaj umiješao i sud.

Firma Hiljadarka koja je organizator otkazanog koncerta srpskih pjevača, podnijela je tužbu Trgovačkom sudu protiv Pula sporta, dvorane gdje je trebalo da se održi pomenuti nastup, a nakon što se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti, saznaje „Glas Istre“.

Koncert narodne muzike u Sportskom centru se ipak neće održati, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar. Keba se nedavno oglasio i otkrio da je smiren povodom cijele situacije.

„Ne osjećam nikakav nemir povodom svih tih dešavanja oko koncerta u Puli. Taj čovjek koji je donio tu nerazumnu odluku, nije sam u toj priči. Kako se kaže: ‘Pada sneg da pokrije brijeg, ali i da zvijer otkrije trag’. Otkriće se svi oni koji i te kako stoje zajedno u dogovoru sa njim. Šta misle da će dobiti sa time to je njihova stvar, lično mislim da gube“, rekaoje pjevač i dodao:

„Pozdravio bih sve one širom Hrvatske, ima ih na hiljade i hiljade, a znam sigurno da i te kako vole moju i Aninu pjesmu. Na kraju sa zadovoljstvom da dodam da živim u zemlji Srbiji, koja nikada neće pribjegavati takvim mjerama zabrane muzike i razmene kulture ikakve uopšte. Toliko“.

(MONDO, Espreso)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.