Izašao s robije, pa šrafcigerom nasrnuo na kuma zbog BIZARNOG razloga

Izašao s robije, pa šrafcigerom nasrnuo na kuma zbog BIZARNOG razloga

Predrag Brsanović iz Negotina napadnut je u petak uveče u jednom klubu u Negotinu, a njegova nevjenčana supruga Dragana Nikić tvrdi za Kurir da je na Predraga šrafcigerom nasrnuo njihov kum D. C., koji je nedavno izašao s robije.

 

Kako kaže Dragana, D. C. je njenog muža isekao po bradi i prijetio da će ga ubiti.

– Jako sam uplašena za našu bezbjednost. On je vikao: „Ubiću tvog muža, on mi više nije kum, jer me je žena ostavila zbog njega. Švalerisala se s njim, ali i sa svim mojim drugarima. Svi ste krivi što me ostavila i zato ću im i presuditi“ – prepričava Dragana šta je u petak tokom napada izgovorio pomahnitali D. C.

On dodaje da oni problem sa kumom imaju još od 2016. kada ga je napustila žena, a situacija je eskalirala u petak.

– Bili smo u provodu u klubu i odjednom je D. C., koji je u avgustu izašao iz zatvora u kom je bio zbog droge, maskiran upao u lokal i uputio se pravo za naš sto. On je bez riječi sa šrafcigerom u ruci nasrnuo na mog muža – kaže plačnim glasom Dragana i dodaje:

– Ja sam se zaledila. Mislila sam da će mi ubiti supruga i da će ostvariti svoje prijetnje. Međutim, Predrag se refleksno okrenuo i na svu sreću, šiljak ga je samo zakačio po bradi. Tada su dvojica naših prijatelja, koji su bili za istim stolom, bukvalno iznijeli D. C. napolje, a ja sam pozvala policiju.

Ona objašnjava da su svi dali izjave i da je D. C. nakon toga uhapšen, ali iste večeri i pušten na slobodu.

– Plašim se da će ostvariti svoje sulude prijetnje i da će zaista na kraju ubiti nekoga od nas. To je čovjek koji je u aprilu, kada je bio pušten iz zatvora na vikend, napao Predraga ispred zgrade dok je bio sa našim sinom. Sin je pobjegao u stan, a ja sam i tada pozvala policiju – kaže ona:

– Tada se isto ništa nije dogodilo po pitanju te prijave. Nije kažnjen za pretnje i napade, a suprugu je tada pukao triceps i pomodrela mu je ruka. Dragana ističe da je problem sa D. C. nastao prije šest godina kada je završio u niškom zatvoru.

Postao nesnosan

– Uhapšen je zbog droge i proveo je godinu dana u pritvoru, ali je potom pušten na slobodu do okončanja suđenja. Tada je počeo da pije, da koristi i nedozvoljene supstance i postao je nesnosan. Sve smo to pripisivali tome da mu je teško zbog zatvora, i što će morati opet da se vrati iza rešetaka – kaže Dragana:

– Njegova supruga je u početku bila uz njega, ali je na kraju odlučila da ga naspusti i tada kreće naš pakao. Krivio je sve nas zbog njenog odlaska i umislio je da se svi muškarci iz društva švalerišu s njom.

Dragana se nada da će tužilaštvo ovoga puta reagovati na njihove prijave i da će njihovoj agoniji, koja prema njenim riječima predugo traje, doći kraj. – Očekujem da nadležni stanu na put nasilniku koji nam svakodnevno zagorčava život – završava sagovornica.

Zvao i na posao

„Sin će ti ostati bez oca“

Dragana kaže da ju je D. C. u prethodnom preriodu konstantno zvao na posao i pretio joj.

– Pokušao je da mi „otvori oči“ i da mi predoči da sam zapravo i ja prevarena, jer su njegova žena i Predrag zajedno. Kada sam mu se suprostavila i rekla da to ne može tako, i da nije istina to što govori, krenule su prijetnje. Rekao mi je: „Ubiću i njega, i tebe, i dijete. Ubiću i sve moje prijatelje, svi ste krivi što me je žena ostavila i otišla!“ – kaže Dragana, dodajući i da je često ponavljao „da će moj sin ostati bez oca“.

Pronađen šrafciger

Iz PU Bor navode da se incident dogodio u noći između petka i subote.

– Policija u Negotinu odmah po prijavi da je u noći između petka i subote četrdesetčetvorogodišnji muškarac povrijeđen u jednom noćnom klubu, pronašli su i priveli osumnjičenog, takođe, četrdesetčetvorogodišnjaka. Osumnjičeni se tereti da je fizički nasrnuo na oštećenog, kao i da ga šrafcigerom ogrebao po bradi. Policija je kod osumnjičenog pronašla šrafciger – stoji u saopštenju i dodaju da će osumnjičenom po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biti podnesena krivična prijava za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Kurir je juče kontaktirao i Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu, ali do zaključenja broja nisu dobili odgovor.

(Kurir, foto: Kurir)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.