Planirali ATENTAT NA ALEKSANDRA VUČIĆA?

Planirali ATENTAT NA ALEKSANDRA VUČIĆA?

Srđan Lalić koji svjedoči na suđenju kriminalnom klanu Belivuka i Miljkovića priznao je da su pričali i planirali ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“U januaru 2021. Marko i Veljko su išli kod Zvicera povodom rođenja njegovog djeteta.

Pošto su od dijela crnogorskih službi koje su pod kontrolom kavčana dobili informaciju da se sprema njihovo ubistvo, na aerodromu su se pojavili kao živi mamac, kako bi se pohapsili neki škaljarci”, rekao je on i dodao:

“Dok su boravili tamo, a i poslije sa oduševljenjem su govorili kako su ih vozili u naoružanim konvojima, kako dio službe stoji iza njih, kako bi to trebalo uspostaviti i ovdje u Srbiji”, prenosi “B92“.

“Zvicer je obezbijedio oko pet miliona evra i balističku pomoć dijela tih službi koje su za svrgavanje političkih strukturi ovdje u Srbiji, da se ovede neko podoban, ko bi radio u interesu klana”, kaže Lalić. i dodaje:

“U tu svrhu su već i bila sprovođenja neka djelovanja preko društvenih mjera, ispisivanje parola. Najveću pepreku su vidjeli u predsjedniku. Bilo je dogovoreno da prvi veći protesti budu uz velike nemire, a sve u cilju pritiska na vladajuću strukturu. Bilo riječi i oko atentata na predsjednika. Bilo je riječi o postavljanju eksplozivnih naprava na javnim površinama”.

autor:agencije, foto:adria.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.