Reper primoravao djevojku da od roditelja traži otkup od 3.300 evra

Reper primoravao djevojku da od roditelja traži otkup od 3.300 evra

Mladić N. P. (27), koji je oteo svoju djevojku i primoravao je da od roditelja traži otkup od 3.300 evra, poznati je lokalni reper iz Leskovca.

Da podsjetimo, MUP Srbije saopštio je juče da je u Leskovcu uhapšen N. P., koji se tereti za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Kako su naveli, mladić je svoju djevojku oteo 14. marta i držao je zatočenu u kući do 15. marta. Sve vreme ju je primoravao da od svojih roditelja traži otkup kako bi je pustio.

– Riječ je o mladiću koji je dio jedne rep grupe iz Leskovca. On je čak objavljivao neke pjesme i spotove, a njihov rad neodoljivo podsjeća na muziku njihovih poznatijih sugrađana Korone i Rimskog – priča izvor Kurira.

– N. P. je planirao otmicu djevojke s kojom se zabavljao nepunih 10 dana. Oteo ju je i odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, a odande zvao članove njene porodice i tražio da mu hitno donesu novac odbijajući da nesrećnu djevojku pusti – navodi izvor iz istrage.

Navodno, djevojka je pretrpila strašnu torturu.

– Od ponedeljka uveče do utorka po podne on ju je tukao i prijetio da će pobiti cijelu porodicu. Onda se u utorak odjednom predomislio i kolima je vratio kući. Ponovo joj je zaprijetio da nikome ništa ne govori, a čak je angažovao i prijatelje da je prate. Međutim, djevojka je skupila hrabrost i prijavila ga nadležnima – objašnjava sagovornik upućen u istragu:

– Devojka je s roditeljima otišla u policiju, a inspektori su ispitali i N. P. On je, navodno, poslije prve izjave pušten da se brani sa slobode, ali je kasnije uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati – kaže izvor.

Oteta djevojka, iako je prošlo pet dana od otmice, i dalje nije dobro.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.