„Slavićemo Badnji dan kao njegov drugi rođendan“ Majka ranjenog Stefana s Kosova priča kako je dječak herojski sve podnio

„Slavićemo Badnji dan kao njegov drugi rođendan“ Majka ranjenog Stefana s Kosova priča kako je dječak herojski sve podnio

Dječak Stefan Stojanović (11) i mladić Milan Stojanović (21), koji su ranjeni u današnjem incidentu u Štrpcu, sada se osjećaju dobro.

Danas, nakon što je najkritičniji period prošao, za Telegraf se oglasila majka malog Stefana.

– Osjeća se dobro i prima terapiju, sad su bili i novinari i predsjednik Dalibor. Bili su tu još neki ljudi, ali im ne znam imena. Uključili su mu terapije, ne znam kada će nas pustiti sutra ili prekosutra, za sad je bolje. On je herojski podnio sve, malo kamare kad dođu on se uzbudi, mali je, ali se nadam da će trauma da prođe za neko vrijeme – priča majka Zorica.

– Vidjeli smo sve, zvezdaši su bili dali mu medalju i loptu, reakcije su bile odlične. Kad su mu donijeli sve poklone, to je bilo preveliko uzbuđenje.

Mislim da su iz Beograda. Zvali su nas prijatelji i neprijatelji, cijela Župa nas je zvala, nema ko nas nije pitao i ta podrška nas održava u životu da nastavimo život.

Da nam nije toga, kako bismo živjeli pored Albanaca, gnusne stvari rade, a sreća je što ih je Bog sačuvao.

Slavićemo drugi rođendan na Badnji dan – priča majka.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.