Splićani se okupili na Rivi da odaju posljednju počast Mateju (VIDEO, FOTO)

Splićani se okupili na Rivi da odaju posljednju počast Mateju (VIDEO, FOTO)

Matej Periš danas je sahranjen u Splitu u krugu porodice, prema želji njegovog oca Nenada, a od 20.30 na splitskoj Rivi od nastradalog mladića opraštaju se prijatelji i sugrađani.

Priliku da se još jednom zahvali svima koji su pomogli u pet mjeseci dugoj potrazi iskoristio je i Matejev otac Nenad koji se nalazi na jedrenjaku, a veliki broj ljudi se okupio na Rivi.

– Hvala vam što ste pokazali srce – kazao je Nenad Periš okupljenima.

Matejev otac zahvalio se još jednom na podršci i ljubavi koja “čovjeka čini čovjekom”, a onda je poveo zajedničku molitvu “Oče naš”.

U čast Mateju, koji je bio skiper, napravljen je špalir od brodova u blizini trajektne luke. Na brodovima su zapaljene baklje, a onda su se začule i trube u znak posljednjeg pozdrava.

The Justified Image Grid JS is not loaded. Try disabling Conditional script loading in the General settings.

Priliku da se još jednom zahvali svima koji su pomogli u pet mjeseci dugoj potrazi iskoristio je i Matejev otac Nenad koji se nalazi na jedrenjaku, prenosi Blic.

– Želimo da ga ispratimo dostojanstveno, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti – kazao je jedan od Matejevih prijatelja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.