Zapaljen lokal Bake Praseta

Zapaljen lokal Bake Praseta

Lokal brze hrane na Tošinom bunaru koji reklamira Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zapaljen je noćas.

Na lokal „Kod Bake“ bačen je Molotovljev koktel, a naša ekipa posetila je mesto incidenta. Tamo smo zatekli samo jednog misterioznog mladića koji je sedeo na stolici i čuvao mesto ulaza u lokal. Vidi se garež, razbijen izlog, staklo je na sve strane.

Baka Prase
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Da je do incidenta došlo i da je požar namerno podmetnut, potvrdio je i sam Baka Prase u svojoj objavi na Instagramu.

– Sinoć u 2:29 ujutru je neko bacio ciglu i molotovljev koktel i izazvao pozar u lokalu na Tošinom bunaru.Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje.Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. 99 posto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao. Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog – napisao je Ilić, pa dodao:

Baka Prase, zapaljen lokal
FOTO: KURIR

– Hvala Bogu niko nije bio u lokalu, jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti je mogao nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala. Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu – istakao je jutjuber.

Baka Prase
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, kako je Kurir prvi i objavio, ovi lokali nisu u vlasništvu Bake Praseta, već je jutjuber sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao. Zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

Baka Prase, zapaljen lokal
FOTO: KURIR

Da su naša saznanja tačna, pokazuje činjenica da na fiskalnim računima uopšte ne piše naziv fast fuda „Kod Bake“, iako se taj natpis nalazi na izlogu. Na svakom računu piše ime firme „Asia Fast Food Beograd“, a kad se pretragom Agencije za privredne registre proveri status preduzeća, vidi se da je ono osnovano početkom novembra na ima jednog kineskog državljanina.

Dakle, Bogdan Ilić je pozajmio svoje ime kao brend zarad novca, što je potpuno u redu jer javne ličnosti u svetu to stalno rade, ali za razliku od jutjubera, svako od njih to naglasi i ne reklamira tuđe firme kao svoje.

autor:kurir.rs foto i video:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.