Škorpija danas ulazi u razmirice, Djevica dobija vest, Ribe nek se pripaze

Škorpija danas ulazi u razmirice, Djevica dobija vest, Ribe nek se pripaze

OVAN

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam donosi malu dozu nervoze. Osjetićete određenu dozu frustracije, jer stvari ne idu onako kako te vi zamislili. Ključ je u improvizaciji, prilagodite se promjenama i pronađite nova rješenja. Ljubav zbog posla ne smije da ispašta. Posvetite se malo više partneru.

BIK

Zvijezde vam donose jednu zanimljivu situaciju. Od toga će da zavisi vaš dalji karijerni put. Trudite se da ne podliježete previše tuđem mišljenju, nego da jasno znate šta želite. U ljubavi ste se malo ohladili. Ako želite da vam odnos traje, morate više da se potrudite. Iznenadite partnera malim znacima pažnje.

BLIZANCI

Iskoristite početak dana za stvari koje vas ispunjuju, radite ih s ljubavlju. Nećete ni da osjetite kako vam je vrijeme proletjelo. Ostatak dana se posvetite svojim bližnjima i partneru. Organizujte neko zanimljivo druženje, a postoji mogućnost da ćete vi biti pozvati na jedno. Vodite računa o zdravijoj ishrani i redovnom snu.

RAK

Veoma važite za emotivnu, ali i impulsivnu osobu. Postoji mogućnost da ćete se u toku dana susresti sa nepravdom na poslu. To bi moglo da izazove dodatni bijes u vama. Izađite napolje, duboko udahnite i brojite do deset. Uvijek je bolje hladne glave i pametno da riješite problem nego da se slijepo vodite emocijama.

LAV

Imate osjećaj kao da su bližnji i ljudi iz okruženja digli ruke od vas. Znajte da nije tako, samo je bitno da im naglas kažete šta želite i šta vam smeta.  I zauzeti i slobodni Lavovi mogu da očekuju suptilna udvaranja. Pazite s kim ulazite u komunikaciju, može da bude osoba iz istog kruga ljudi.

DJEVICA

Tokom dana bićete nešto osjetljiviji i nježniji nego inače. Vrlo moguće da ćete primiti neku vijest koja će uticati na vaše raspoloženje. Nemojte da miješate poslovno i privatno. Ostanite profesionalni do kraja. Mogući su dodatni troškovi ako ne obratite pažnju na rokove plaćanja.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam savjetuje da se okanete priča rekla-kazala i zauzmete čvrst stav po pitanju toga. Očekuje vas jedna zanimljiva poslovna ponuda, dobro razmislite o njoj, mogla bi da vas donese profit. Posvetite se više parneru, organizujte mu iznenađenje ili odvedite na omiljeno mjesto.

ŠKORPIJA

Tokom prvog dijela dala bićete skloni da ulazite u razmirice, pogotovo kada nije po vašem. Oni koji vas poznaju znaće da želite da izvučete deblji kraj, a novi bi mogli lako da vas pročitaju. Znajte da lijepa reč i gvozdena vrata otvara. Provjerite sistem organa za varenje i promenite ishranu, mogući su gasovi i nadutost.

STRIJELAC

Danas ćete ustati na lijevu nogu, početak dana neće biti baš sjajan, ali ne očajavajte. Ukoliko promijenite ugao gledanja i pronađete nadahnuće u sebi i dragim ljudima, vrlo brzo ćete zablistati. Svakako vas očekaju obaveze, ne cupkajte u mjestu. Počnite da cijenite tuđe vrijeme i smanjite kašnjenje!

JARAC

Nezadovoljni ste poslom, a ništa ne preduzimate po tom pitanju. Znajte da jedna stvar povlači drugu, te vrlo lako posao može da se odrazi i na privatan život. U ljubavi vam ne cvjetaju ruže, pogotovo ako silite nešto. Budite prirodni i iskreni, i zauzvrat ćete dobiti ono što zaslužujete. Moguće su glavobolje!

VODOLIJA

Tokom čitavog dana razmišljaćate samo o jednoj stvari, što nije dobro. Astrolozi vam savjetuju da se malo izolujete, napravite pauzu i sredite misli. Obratite pažnju i na agresivnost, ne dozvolite da ona dostigne vrhunac kako ne biste imali probleme sa nadležnim organima. Posjetite zubara!

RIBE

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam kaže da pazite s kim ulazite u intimnije razgovora i kome vjerujete. Jedna osoba iz vašeg okruženja je glavna tračara, te biste mogli da postanete glavna tema u društvu. Slobodne Ribe biće raspoložene za flert. Usijaće se telefon!

(MONDO)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.