SRĐAN ALEKSIĆ JE ČETNIK – Tvrdi bivši odbornik SDA!

SRĐAN ALEKSIĆ JE ČETNIK – Tvrdi bivši odbornik SDA!

Bivši odbornik Opštinskog vijeća Novi Grad Sarajevo Tajib Delalić (SDA) danas je za “Avaz” rekao da ni sam nije siguran je li naziv ulice Srđana Aleksića promijenjen.

“Od kud ću ja znati? Nemam pojma. Što mene”, upitao je Delalić koji je inicirao da se ulica Srđana Aleksića preimenuje u Mehmeda Alagića. Dodao je da svoju inicijativu nije dalje nastavljao te je pritom iznio brojne psovke.

“Nije promijenjena? Ko je rekao da je promijenjena? J*bo. Sad nemojte me bolan vući za jezik. Vi vjerujete Dodiku? To je najveći četničina koji postoji u BiH i samo zbunjuje muslimane. Znači, dio ulice koji je vezan za Novu Otoku nosi ime Mehmeda Alagića, čitava Nova Otoka, a onaj dalje nasatavak gore, sve je Srđana Aleksića. Nije uklonjena još i bit će uklonjena zato što je četnik taj Srđan Aleksić. Ako ne možete dokazati, a prvi ste se digli protiv mene da to nije četnik, otiđite u Trebinje pa pitajte, ko je Srđan Aleksić”, izjavio je Tajib Delalić te nastavio.

“Vi ste prvi u “Avazu” napali. Rekli ste da Tajib Delalić traži da se ukine za Rodoljuba, kojeg Rodoljuba?! Što nema u Banjaluci ulica Srđana Aleksića ili u Trebinju? Nemojte klepit ušima kad vas Dodik nešto pita, zaključio je Delalić.

autor:avaz.ba, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.