Majka monstrum iskasapila sina, stavila tijelo u torbu i bacila u kontejner

Majka monstrum iskasapila sina, stavila tijelo u torbu i bacila u kontejner

Pod optužbom da je nožem usmrtila sina, majka desetogodišnjeg dječaka čije je tijelo pronađeno u putnoj torbi u okolini Pariza optužena je u nedjelju za ubistvo i smještena je u pritvor.

Žena (33) se „nije izjasnila o događajima“ i izbjegavala je da govori o tome šta je radila nakon sinove smrti“, rekla je u saopštenju glavna tužiteljka Meksa, Loreline Pirefit.

Istražitelji su do sads ipak uspjeli da prikupe protiv nje „ozbiljne indicije o ubistvu njenog djeteta“ koje se najvjerovatnije dogodilo u srijedu, kako navodi državno tužilaštvo.

„Majka je zatim stavila tijelo u putnu torbu i odnijela ga u kontejner za šut, nakon čega se vratila kako bi počistila kuću i predmete koje je koristila za gnusni zločin bacila u obližnju kantu za smeće“, rekla je tužiteljka.

Zabrinut zbog toga što nikoga nije našao kod kuće kada je uveče došao s posla, otac je u srijedu odmah obavijestio policiju o nestanku supruge i njihovog sina. Porodica se nekoliko nedjelja prije toga doselila u Ferirs on Bri, miran gradić istočno od Pariza.

Pošto su pronašle tragove krvi u kući, vlasti su odmah pokrenule potragu u kojoj su učetvovali vatrogasci, policajci sa psima i riječna policija uz pomoć bespilotnih letjelica.

Istraga se u četvrtak ujutro završila jezivim otkrićem dječakovog tijela sklupčanog u putnoj torbi sa točkovima, stotinjak metara od kuće. Obdukcija je pokazala da je „ubijen hladnim oružjem, možda nožem“, navodi državno tužilaštvo.

Dječak je zadobio nekoliko smrtonosnih udaraca u vrat i u grudi.

Majka je uhapšena sutradan u kući svoje sestre, tridesetak kilometara od mjesta ubistva. Kod nje je pronađen krvavi nož koji još mora da se analizira. Ženu očekuje detaljno psihijatrijsko vještačenje.

Izvor: Mondo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.