OVO JE MLADIĆ (28) IZ LEBANA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ESKOBARA

OVO JE MLADIĆ (28) IZ LEBANA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ESKOBARA

Pripadnici UKP za manje od 48 sati locirali su i uhapsili osumnjičene za ubistvo Ranka Radoševića u Rušnju.

U štek stanu na Novom Beogradu uhapšeni su S.Z. (28) iz Lebana i L.V. (26) iz Kraljeva. Uhapšena je i maloletnica čija uloga u mafijaškoj likvidaciji još nije poznata.

Navodno je pronađeno i oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Dvojica osumnjičenih iz štek stana izvedeni su sa lisicama na rukama. Obojica su bila obučena u sportsku garderobu, a na ekskluzivnom snimku do koga je došao Kurir može se videti da jedan od njih primetno šepa, a drugi je izveden u roze papučama.

Stefan Zlatanović
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kurir je došao i do fotografija S.Z. (28) iz Lebana. Na njegovom profilu na društvenim mrežama može se videti da je istetoviran i da je često objavljivao slike sa treninga.

Ranko Radošević je ubijen u četvrtak dok je u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju u koji je navraćao gotovo svakog dana ispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača obučenih u crno sa kapuljačama i hirurškim maskama kako ulaze u lokal u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 očevidaca.

Ispalili su nekoliko hitaca nakon čega je jedan od njih prišao i overio ga iz blizine u glavu.

Ubijeni Radošević, koji je poznat i kao Eskobar, navodno je slovio za vođu nikšićkog klana koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom.

Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

autor:kurir.rs foto:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.