Putin PRKOSI SVIJETU – Provozao se po Marijupulju u Donbaskoj oblasti koje Ukrajina smatra svojom teritorijom

Putin PRKOSI SVIJETU – Provozao se po Marijupulju u Donbaskoj oblasti koje Ukrajina smatra svojom teritorijom

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boravio je u radnoj posjeti Mariupolju u Donbaskoj oblasti, gdje je obišao brojne gradske lokacije i razgovarao sa lokalnim stanovništvom, saopštila je pres služba Kremlja.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boravio je u radnoj posjeti Mariupolju u Donbaskoj oblasti, gdje je obišao brojne gradske lokacije i razgovarao sa lokalnim stanovništvom, saopštila je danas pres služba Kremlja.

Putin je u Mariupolj otputovao helikopterom, a lično je vozio automobil po gradskim ulicama zaustavljajući se na nekoliko lokacija, prenosi TASS.

Zamjenik ruskog premijera Marat Husnulin predao je ruskom predsjedniku detaljan izvještaj o radovima na rekonstrukciji grada i njegove periferije.

„Izvještaj se posebno odnosio na izgradnju novih stambenih četvrti, društvenih i obrazovnih objekata, komunalne infrastrukture i medicinskih centara“, saopštila je pres-služba Kremlja.

Tokom svoje prve posjete Donbasu, ruski predsjednik je razgovarao sa stanovnicima Nevskog okruga i posjetio jednu porodicu koja ga je pozvala u goste.

autor:agenicje, foto i video: Tviiter

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.