Učiteljica RODILA ČETVORO djece za manje od godinu dana!

Učiteljica RODILA ČETVORO djece za manje od godinu dana!

Džesika Pritčard (31) iz Šefilda u Velikoj Britaniji rodila je drugu ćerku Miju u maju 2020. godine, a zatim je u aprilu ove godine na svijet donijela trojke – Elu, Džorža i Oliviju.

Kaže kako su ona i njen partner Hari Vilijams (34) ostali bez teksta kad su saznali da očekuju trojke, no nakon prvobitnog šoka to su shvatili kao blagoslov jer oboje vole djecu i živahan porodični život.

– U manje od 12 mjeseci dobili smo jednu bebu pa još tri. Vrijeme obroka je zabavno jer svi žele da jedu u isto vrijeme. Osim što hranjenje traje duže, potrebno je promijeniti tri pelene umjesto jedne. Moram samo da se organizujem i sve će biti u redu, a ja sam po prirodi dosta organizovana osoba – ispričala je Džesika.

U oktobru 2020. otkrila da je ponovno trudna. Zbog ograničenja vezanih za Kovid, morala je da ide na ultrazvuk sama, pa je Hari saznao za trojke tek nakon što je stigla kući.

– Na ultrazvuku su mi najpre rekli da nosim blizance, što je samo po sebi bio šok, no onda su nastavili da se gledaju i rekli da su pronašli treću bebu. Ostala sam bez riječi, nisam mogla da vjerujem – prisetila se.

– Čekala sam dok ne dođem kući da ispričam Hariju. On je bio s djevojčicama pa nisam željela to da mu saopštim pred njima, zbog mogućih komplikacija u trudnoći. Kad sam mu rekla vijest, i on je ostao bez teksta – dodala je.

– Mislim da mi nije vjerovao dok mu nisam pokazala sliku s ultrazvuka, bio je jako uzbuđen. Iako nam je to bio veliki šok, svaka trudnoća je blagoslov pa se smatramo vrlo blagoslovenim – rekla je.

Trojke su na svijet došle u 31. nedjelji, a iz predostrožnosti su provele sedam nedjelja na odjeljenju za neonatalnu negu pre nego što se otišle kući.

– Najstarija Moli uživa što je najstarija sestra i sve ih obožava. Ona je tako dobra, sve vrijme želi da pomaže oko njih- kazala je ova majka.

Izvor/Foto: Daily Mail/Objektiv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.