Tviteraši fotografijama demantovali Borenovića

Tviteraši fotografijama demantovali Borenovića

Nakon što je lider PDP Branislav Borenović skup “Sloboda”, uz priloženu fotografiju, okarakterisao kao bruku SNSD, te okupljanje svega nekoliko hiljada ljudi, uslijedile su reakcije brojnih tviteraša.

“Nešto je ovdje mnogo gore od Borenovićeve foto – manipulacije. A to je posprdan odnos prema ljudima koji su danas podigli glas protiv iživljavanja nad Republikom Srpskom. Inckovog, Šmitovog, britanskog, američkog, sarajevskog i čijeg god. Svi ovi ljudi okupljeni na Trgu Кrajine, kojoj god stranci pripadali ili ne pripadali nijednoj, pojedinačno imaju više petlje, moralnog kredibiliteta, političkog karaktera od Borenovića”, jedan je od komentara.

 

“Bilo stotine ili hiljade, poruke su jasne. Poslate su u miru i dobroj namjeri, a opet dovoljno glasno da ih svi čuju. Pa i oni koji ne žele. Upravo to je bogatstvo koje zovemo SLOBODA”, smatra Bojan Šolaja.

 

autor:faktormagzin/banjaluka.net , foto:faktormagazin

Share

2 komentara na “Tviteraši fotografijama demantovali Borenovića

  1. Zasto vise borenovic jelena drasko vukanovic sarovic i selak ne pozivaju narod na trgu krajine da ih podrze, a sa trga su usli u NSRS izdadose Davora izdaju srpski narod i Republiku Srpsku? Osramotili se 2. oktobra pa cute ko da newkazem nesto lose.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.