UVIJEK SU NA STRANI SARAJEVA: Opozicija bi sahranila Republiku Srpsku

UVIJEK SU NA STRANI SARAJEVA: Opozicija bi sahranila Republiku Srpsku

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik upozorava da je opozicija u Republici Srpskoj antisrpska i „anti Republike Srpske“, naročito onda kada se kao bore za Srpsku.

– SDS i PDP, a odnedavno i DNS su uvijek na strani Sarajeva, a nikada na strani Banjaluke. Takvo ponašanje se jedino može nazvati izdajom. Oni su okorjeli izdajnici i najviše im smeta Republika Srpska, a srpski narod smatraju nedostojnim i glupim jer ne prihvata i ne podržava njihovu politiku izdaje, politiku izdaje srpskog naroda – naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, još jedan dokaz u nizu neslavnih izdajničkih poduhvata je njihov odnos prema Narodnoj skupštini i njenim zaključcima u vezi sa pokretanjem razgovora sa FBiH.

– Oni su grlati predstavnici Sarajeva i stalno upotrebljavaju argumentaciju Sarajeva, ne žele jedinstvo u Republici Srpskoj, udružuju se sa opozicijom iz Sarajeva pripremajući konačnu sahranu Republike Srpske. Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane Republike Srpske i dan njene prodaje i predaje Sarajevu. Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana.

Zato je veoma važno reći srpskom narodu da mora odbaciti izdaju SDS, PDP i DNS ako želi da opstane. Mi nastavljamo da čuvamo i branimo Republiku Srpsku, dajući joj nesalomivu snagu kroz naše politike. Јa sam zaklet Republici Srpskoj i srpskom narodu u cjelini – poručio je srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu Srni.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.