Vatrometom na stazi dočekana Nova godina na Jahorini

Vatrometom na stazi dočekana Nova godina na Jahorini

Ima li za skijaše boljeg mjesta od dočeka od skijaške staze? Neki su na Jahorini i tako slavili. Turisti su stigli iz cijele regije.

 

“Super, spektakularan vatromet, predivno, predivno.”

Veselo je bilo i u ugostiteljskim objektima na olimpijskoj planini. Na Jahorini je Novu godinu dočekao i premijer Srpske.

“Čestitam i predstojeće i božićne praznike, da čestitam i pozovem naše građane i da proslavimo dan Republike Srpske, a zašto ne reći i Srpsku novu godinu”, rekao je Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske.

Mnogi su se poželjeli ovakvog dočeka. Na području Istočnog Sarajeva u lokalima nije bilo slobodnog mjesta.

“Jako je lijepo, nekako svi su veseli, da li su ljudi poželjeli.”

“Poslije pandemije i svega što nas je zadesilo, da se desi nešto lijepo”,

Dežurne službe bile su u pripravnosti. One koji su radili obišli su načelnik Istočnog Novog Sarajeva i predsjednik gradske skupštine. Odnijeli su i poklone.

“Da im čestitamo Novu godinu i da im poželimo što manje posla, ne samo večeras, već svih 365 dana, samo u jednom segment da imaju što više posla, a to je u porodilištu”, poručio je Jovan Katić, načelnik Istočnog Novog Sarajeva

“Radimo na neke dvije strane, sve službe su angažovane i na odjeljenjima i na kovidu, ali uprkos tome uspjeli smo nekako da iznesemo sav taj teret”, rekla je Olivera Drašković, doktor u Bolnici “ Srbija “ Istočno Sarajevo.

Novogodišnja noć prošla je bez ozbiljnijih intervencija. Bilo je kako treba – mirno i veselo.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.