Večeras je pun Mjesec, zovu ga Vučji: Na ova četiri znaka horoskopa imaće veliki uticaj

Večeras je pun Mjesec, zovu ga Vučji: Na ova četiri znaka horoskopa imaće veliki uticaj

Prvi pun Mjesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara. Zovu ga još i Vučji Mjesec, zbog starog vjerovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih mjeseci.

Ovaj period biće karakterističan po izraženim emocijama i osjetljivošću.

Ipak, najveći uticaj imaće na ova četiri znaka horoskopa.

Ovan

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osjećati nostalgiju, a prisjetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u sjetu, već preispitajte svoju sadašnjost – čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas srećnim.

Rak

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mjesec donijeće vam samosvijest i osnažiće vaša uvjerenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osjećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

 

Lav

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mjesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osjećanja. Dozvolite sebi da budete nježni i „meki“, ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom dijelu potrebno je da dobije pažnju.

Strijelac

Ovaj period obeležiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mjesec od vas bukvalno zahtjeva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promijenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.