Vloger otkrio: Jelena Trivić i Nebojša Vukanović učestovali u prevari naroda na Ozrenu – Zašto nisi bio na POSLU i GLASAO?

Vloger otkrio: Jelena Trivić i Nebojša Vukanović učestovali u prevari naroda na Ozrenu – Zašto nisi bio na POSLU i GLASAO?

Kao što je i obećao vloger Boris Stanišev razotkrio je Nebojšu Vukanovića i Jelenu Trivić i njihovu ulogu u slučaju „Ozren“, odnosno istraživanje ruda na ovoj planini i planirane proteste mještana. 

„Volio sam Nebojšu Vukanovića i bio sam spreman krv da mu dam da pomognem organizaciono i finasijski ali  njegovo ponašanje u slučaju „Ozren“ me jako razočaralo. “ Rekao je Stanišev.

Stanišev otvoreno pita Vukanovića:“Zašto si i kako glasao u vezi Nacrta zakona o geološkim istraživanjima, koliko je para stavljeno pred tebe. Zašto si bio udržan kod glasanja ako jesi i zašto si bježao napolje. Pita javno  Stanišev Vukanovića.

Nije mu ni jasno zašto napada Udruženje „Čuvari Ozrena“ koje je prvo otrkilo ko je kako glasao za Nacrt zakon.

Stanišev pita Nebojšu Vukanović zašto je cijela opozicija podržala ovaj Zakon.

Ponudio je i mogući odgovor: „U igri je veliki novac – mafija je to“.

Svi su uzeli novac i Branislav Borenović i Mirko Šarović. Tvrdi Stanišljev.

Jelena Trivić me razočarala, PDP je gori od SNSD-a.

Niko nije bio protiv. Zaključio je Stanišev.

Dotakao se i odnosa Milana Miličevića, načelnika iz Teslića i Nebojše Vukanovića.

Pogledajte objavu Borisa Staniševa:

https://fb.watch/dqCbHQwexZ/

Podsjećamo, ministar energetike i rudarstva Petar Đokić u četvrtak je, nakon razgovora sa predstavnicima mještana na Ozrenu odlučio da povuče saglasnost na koncesiju za istraživanje rude na Ozrenu, čime je ova priča stavljena van dnevnog reda.

„Zarad slikanja jednom socijalnom slučaju koji boluje od raka i ima dvoje djece, došao si da pomogneš i dao si na kraju 30 maraka i otišao. Ne radi se to tako,moj Vukanoviću.“ Zaključio je Stanišev.

autor.faktormagazin foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.