Zukorlićeva udovica se oglasila o navodima da je njen pokojni suprug otrovan

Zukorlićeva udovica se oglasila o navodima da je njen pokojni suprug otrovan

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga Muamera Zukorlića, oglasila se poslije konferencije koju je danas održao Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka sa Umejom, a koji tvrdi da ima dokaze da je njegov otac preminuo od trovanja.

Elma ne krije da je iznenađena ne samo dobijenim rezultatima, već i činjenicom da su takve analize uopšte rađene.

Usame, inače predsjednik Stranke pravde i pomirenja, rekao je da su iz dvije nezavisne laboratorije dobili nalaze koji ukazuju da je njegov otac, muftija Muamer Zukorlić, otrovan.

– Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtijevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera – rekao je Usame Zukorlić.

Nedugo zatim oglasila se Elma objašnjavajući da je tom Usameovom obraćanju prisustvovao njen sin Amir Zukorlić, te da je na konferenciju pozvan neposredno pred njen početak, piše Blic.

– Moja djeca i ja smo jako potreseni i uznemireni navodima koji su danas izrečeni, takođe, nemamo nikakave informacije da je analiza uzorka rađena, kao ni u kojoj zemlji ni u kojim laboratorijama su vršene analize. Sve što znamo saznali smo putem medija – poručila je Elma preko Instagrama.

– Djeca i ja zahtijevamo da što prije dobijemo cjelokupne informacije o izrečenim navodima, na koje imamo apsolutno pravo, zahtijevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde – dodaje Elma Elfić Zukorlić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.