Zvicer mijenja prebivalište na mjesec dana, utočište pronašao na Bliskom istoku?

Zvicer mijenja prebivalište na mjesec dana, utočište pronašao na Bliskom istoku?

Radoje Zvicer od aprila prošle godine, kada mu se izgubio svaki trag, na mjesec dana mjenjao je mjesto prebivališta, a na spisku zemalja u kojima je boravio navodno su Turska i Iran, tvrde dobro obavješteni izvori iz bezbjednosnih struktura.

 

Podsjetimo, u petak uveče pojavila se nezvanična informacija da je vođa kavačkog klana ubijen ili ranjen u Panami. Sam događaj objavijen je velom tajne, a advokat Miloš Vuksanović, koji zastupa porodicu Zvicer, rekao je da ne može ni da potvrdi niti da negira ovu vijest, jer s klijentom nema komunikaciju.

Prema pisanju panamskih lokalnih medija, u ovoj zemlji se u petak jesu dogodila ubistva, o čemu je obavještena i crnogorska policija. Međutim, portal Standard je objavio da je Uprava policije obavještena da nijedna od žrtava ipak nije Radoje Zvicer.

Jure se

– Upitno je da li je Zvicer uopšte i bio u Panami. Ubijeni muškarci, kako se ispostavilo, čak ni ne odgovaraju njegovom opisu. On je, navodno, boravio u Istanbulu u vrijeme ubistva svog najvećeg neprijatelja, vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, a odatle je otišao u Iran – priča izvor iz bezbjednosnih struktura.

– Prema nekim operativnim podacima, sumnja se da se iz Irana uputio u Abu Dabi i Dubai, ali je upitno da li je odatle zaista uspio da stigne do Paname. Izvor navodi i da je sada jasno da se pripadnici kavačkog i škaljarskog klana jure po svim kontinentima.

– Atentati su vršeni po gotovo cijeloj Evropi, a bilo je slučajeva i da su pripadnici klanova ubijani i u Latinskoj Americi, gdje naši kriminalci imaju dobre veze. Ovo je rat do istrebljenja i oni više ne prezaju ni od čega – kaže izvor, piše Kurir.

Utočišta

Krio se u Ukrajini, Albaniji, na Kosovu Zvicer je, kako su pisali mediji, utočište jedno vrijeme pronalazio u Albaniji, ali i u Prištini. Ipak, najpoznatija lokacija na kojoj je boravio je Kijev. Naime, u maju 2020. godine na Zvicera suparnička ekipa pokušala atentat, a život mu je tada spasla supruga Tamara, koja je zapucala na napadače i otjerala ih.

(Agencije)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.