Vukanović prijavio sestru u Trebinju? Inače, sestra i zet žive na Palama!

Vukanović prijavio sestru u Trebinju? Inače, sestra i zet žive na Palama!

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović prijavio je sestru i zeta, koji inače žive u Palama, na trebinjsku adresu i time pokazao da u borbi za glasove ne preza od nečasnih radnji, rekli su u trebinjskom SNSD-u i najavili da će ga zbog izbornih mahinacija prijaviti nadležnim institucijama.

U saopštenju iz trebinjskog SNSD-a navodi se da je Vukanović, vodeći se sopstvenom beskrupuloznošću, a po principu „drž’te lopova“ pokušavao godinama da pripiše SNSD-u „višak“ glasača koji ne žive u Trebinju, a nalaze se na biračkom spisku.

– Ko zna koliko je još građana drugih sredina prijavio na raznorazne adrese po Trebinju kako ne bi izbjegao totalni izborni debakl – kažu u Gradskom odboru SNSD-a i dodaju da su Vukanovićeve mahinacije odavno prepoznate, ali mu džaba i da upiše 1.000 ljudi, jer o pobjedi može samo da sanja.

Iz trebinjskog SNSD-a naglašavaju da je više od dvije trećine građana Trebinja prepoznalo put razvoja i napretka i da iza politika SNSD-a i koalicionih partnera stoje konkretni projekti i programi, te da je to vidljivo na svakom metru ovoga grada.

U saopštenju se dodaje da Vukanović i njegovi sljedbenici nemaju nikakvih rezultata, niti programa, pa im preostaje samo da spletkare, smišljaju prevare i pokušavaju da dobiju glasove na obmanama.

– Velikoj i snažnoj partiji kao što je SNSD, sa jasnim ciljevima i projektima populizam i mahinacije nisu potrebni, jer imamo timove sposobnog, kvalitetnog, mudrog i radnog kadra, kao i svojih birača – poručili su iz SNSD-a Trebinje.

autor: http://rtrs.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.