Sahranjena Sanja koju je muž svirepo ubio: Godinu dana se borila protiv progonitelja koji joj je oduzeo život

Sahranjena Sanja koju je muž svirepo ubio: Godinu dana se borila protiv progonitelja koji joj je oduzeo život

Sanja M. (47), vlasnica obućarske radnje iz Pirota koju je ubio bivši partner Miroslav Marković (55), sahranjena je na lokalnom groblju.

Nju je dok je kupovala voće hicem u glavu usmrtio Miroslav, muškarac koji ju je proganjao nakon raskida. Osumnjičeni je imao i zabranu prilaska, a nesrećna Sanja se više od godinu dana borila za svoj mir, piše Blic.

Ubijena žena u Pirotu
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Na vječni počinak ispratili su je porodica, prijatelji i rođaci koji su za nju imali samo riječi hvale – kaže izvor, koji podsjeća da se Sanja M. pravno više od godinu dana borila protiv nasilnika, inače, vlasnika mjenjačnice.

Kako navodi sagovornik, ubijena je imala dosta problema sa bivšim partnerom od koga je živjela u strahu od kad su se rastali.

Ubica iz Pirota
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

– Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpjela – podsjeća izvor i dodaje:

– Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja. Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, prijetio… Vapila je za pomoć, usudila se i prijavila nasilnika, ali je i pored svih mjera zabrane prilaska i komuniciranja Miroslav Marković u nedjelju izvršio svirepi zločin nasred ulice.

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.