Nije humano i nije ljudski koristiti problem građana Banjaluke u političku promociju

Nije humano i nije ljudski koristiti problem građana Banjaluke u političku promociju

Zemlja se okreće oko Sunca, a Stanivuković i gradska uprava oko 10 miliona maraka kredita koji žele da podignu po svaku cijenu, istakao je Saša Gligorić, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banja Luka.
„Nije humano i nije ljudski koristiti problem građana Banjaluke, koji nedjeljama nemaju vodu zbog nesposobnosti gradonačelnika i saradnika koje je sam izabrao, kako bi se domogli novca za izbornu kampanju“, rekao je Gligorić.
Od kada su počele nestašice vode, razloge i opravdanja iznosili su Stanivuković, Kresojević, Basara, Drinić, Vukomanović – svi oni koji o tome ne znaju ništa. Samo se ni jednom nije oglasio direktor Vodovoda.
„Od ‘malih problema koji su posledica prevelike potrošnje’, došli su do ogromnog problema koji sada rješavaju kreditom od 10 miliona maraka. I to predstavljaju kao danas kredit, sutra voda. Bezobrazno je na koji način vrijeđaju i ponižavaju Banjalučane“, ističe Gligorić.
„Gdje je projekat, gdje je studija, gdje je finansijska konstrukcija, ili su Stanivuković i Kresojević odoka procijenili da im toliko treba, a oni znaju za šta“, naglasio je Gligorić.
autor: faktormagazin
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.