Begić osuo paljbu po Jeleni Trivić: Na Predsjedništvu GrO PDP-a bacala je čaše i davila portparola stranke

Begić osuo paljbu po Jeleni Trivić: Na Predsjedništvu GrO PDP-a bacala je čaše i davila portparola stranke

Nekadašnji član PDP-a Ivan Begić, putem Fejsbuk naloga obrušio se na Jelenu Trivić, zbog toga što je optužila stranačkog kolegu Draška Stanivukovića za opstrukcije na izborima, te predsjednika PDP-a Branislava Borenovića za indirektno pomaganje Stanivukoviću.

 

– Kaže narod da Bog oduzme pamet, a da snagu, ovoj je oduzeo sve. Kako „žena majka kraljica“ ne ispriča da je na Predsjedništvu Gradske organizacije PDP-a bacala čaše i papire i gospodina Borenovića urlajući nazvala pred 25 ljudi „PI*O! PI*KO! PI*KO“, potom histerično napustila sjednicu i divljala automobilom ispred PDP-a – naveo je Begić te dodao:

– Sjednica Predsjedništva je snimana i imam stenogram, pa ako zatreba možemo i pokazati kako se profesor Ekonomskog fakulteta ponaša i izražava. Možemo pokazati i video snimak davljenja portparola stranke. Mi smo sa njenim ludilom živjeli „u naša 4 zida“ u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama. Molim vas, hospitalizujte je – napisao je Begić.

Share

Jedan komentar na “Begić osuo paljbu po Jeleni Trivić: Na Predsjedništvu GrO PDP-a bacala je čaše i davila portparola stranke

  1. JELENA JE POD JAKIM LIJEKOVIMA TO I DJECA VIDE HODA PO SARAJEVU ZA CRNATKOM, SAROVICEM, RADOVICEM, GOVEDARICOM, BORENOVICEM I VUKANOM KO LISICA ZA OVNOVIMA. ONI DAJU IZJAVE ONA STOJI KO KIP FUUUUJJJJ.. TRI RIJECI JE NAUCILA VLADA KORUPCIJA I KRIMINAL JADNA LAZE LI GA LAZE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.