Kakva je sudbina JELENE TRIVIĆ – POLITIČKA PENZIJA ili možda sa Radovićem ili Vukanovićem?

Kakva je sudbina JELENE TRIVIĆ – POLITIČKA PENZIJA ili možda sa Radovićem ili Vukanovićem?

U neminovnom raspadu SDS-a i PDP-a na više stranaka ali i zasluženog političkog penzionisanja mnogih poznatih lica iz ovih partija, Jelena Trivić ostaje usamljena u svojim „tvrdnjama“ da su izbori pokradeni.

Njema politička sudbina, kažu izvori Faktormagzina, ide u dva pravca.

Jedan je da će sa Milanom Radovićem, koji u SDS-u nije ostvario rezultat kojem se nadao pa sam tim nema pravo izbora u ovoj strnaci, osnovati novi pokret, nešto slično kao Milko Grmuša.

Formalno će ostati u SDS-u i PDP-u ali će pokušati  neku formu nadstarnačkog zbližavanja.

Sa njima bi mogao i Slaviša Krunić, kažu naši izvori, jer gubitnik u Hercegovini više nema ambicija da bude u PDP-u iako je svjestan da ga je Jelena Trivić izigrala i nije mu posvetila dovoljno „pažnje“ na posljednim izborima , što vidi kao razlog svog poraza.

Druga opcija za Jelenu Trivić. koja je nakon sukoba Stanivuković- Vukanović, sve izvjesnija je da se Jelena Trivić približi Listi za pravdu i red , tačnije da ona i Vukanović naprave neku vrstu saveza.

Međutim, i da ovde nešto ne štima pokazala je rekacija Jelene Trivić na prijedlog Nebojše Vukanovića da njoj treba dati mogućnost da bude izabrana u Dom naroda Parlamenta BiH.

Trivćeva je još za vrijeme trajanja tv emisije u kojoj je to rekao Vukanović, na Fejsbuku napisala da to nipošto neće i ne želi.

Ostaje i uloga Vlade Trišića, vlasnika BN televizije koji je do sada „gurao“ Ljubišu Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, koji sve više govori kao Vukanović čak u svoje objave završava krilaticom „neka bude borba neprestana“ koju je promovisao Vukanović.

Petrović bi se rado vidio na čelu SDS-a, sve po želji Trišića, ali pitanje je koliko on ima političke snage za tako nešto jer je izmeđuostalog, praktično je izgubio izbore u Bijeljini iako se očekivalo da će pomesti opozicioni SNSD u ovom gradu.

Jelena Trivić će, prije svega, morati pronaći izlaznu strategiju za priznavanje izbornog poraza jer ostaje usamljena u toj tvrdnji a onda na raspalom PDP-u vidjeti gdje je njen put.

Možda je i ona za političku penziju. Kažu izvori Faktormagzina iz PDP-a.

Eksperiment nije uspio. Jednostvano zaključuju.

autor: faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.