Svi priznali rezultate osim Jelene Trivić: Protiv je prijedloga iz OPOZICIJE – Ne želim u Vijeće ili Dom naroda

Svi priznali rezultate osim Jelene Trivić: Protiv je prijedloga iz OPOZICIJE – Ne želim u Vijeće ili Dom naroda

Jelena Trivić, kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske javno je odbila prijedlog pojedinih kolega iz opozicije, koji su priznali njen poraz, i ne želi da bude kandidat za delegata u Vijeću naroda Republike Srpske niti delegat u Domu Naroda Parlamenta BiH. 

Za razliku od Nebojše Vukanovića koji je sinoć javno predložio da bi ona trebalo da bude kandidat opozicije za delegata u Domu naroda Parlamenta BiH i tako priznao njen poraz u tric za predsjednika, Jelena Trivić ostaje usamljena u priči da ne želi da prizna rezultate izbora.

I lider SDS-a, Mirko Šarović podnoseći ostvaku na mjesto predsjedniak stranke juče je rekao da su rezultati končani i na taj način i ova partija je priznala rezultatte izbora.

Jelena Trivić ostaje usmljena u priči da i dalje ne priznaje poraz na izborima.

Nebojša Vukanović: Savjet ministara BIH može sa SDA ali ne i sa SNSD – I ON PRIZNAO PORAZ JELENE TRIVIĆ

autor:faktormagzin, foto: atv

Share

Jedan komentar na “Svi priznali rezultate osim Jelene Trivić: Protiv je prijedloga iz OPOZICIJE – Ne želim u Vijeće ili Dom naroda

  1. Tebi jelena je najbolje da se sakrijes da te ni sunce ni mjesec ne vide, posle onih izjava ispred RTRS ti si najveca sramota Republike Srpske i najveca bruka jednog profesora u srpskoj istoriji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.