Draško Stanivuković privatno kupuje placeve po Motikama koje će dijeliti mladima?? SVE DA OBEĆANJE NE PROPADNE

Draško Stanivuković privatno kupuje placeve po Motikama koje će dijeliti mladima?? SVE DA OBEĆANJE NE PROPADNE

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković svjestan je da po zakonu ne može dijeliti besplatne placeve gradskog zemljišta mladima kao što je najavio.

Prema informacijima iz pojedinih FB grupa okrenuo se klasičnoj prevari.

Budući da njegova porodica ima neograničene količine novca koje „upumpava“ u kampanju odlčili su se za nevjerovatnu prevaru.

Dakle, njegova porodica kupuje placeve po Motikama koje će kasnije dijeliti „kao besplatne“.

Bar tako kažu informacije iz pojeidnih FB grupa koje prate dešavanja u Motikama i okolini.

placevi u Motikama
placevi u Motikama

Informacije je nemoguće provjereiti ali, poznavaoci prilika, kažu da su posljednjih dana „kupci“ nagrnuli u Motike i kupuju placeve.

Kratak rok za prijavu

U tome svemu zanimljivia je i činjenica da je rok za „prijavu“ mladih parova izuzetno kratak.

Do ponedjeljka.

Izgleda da porodica Stanivuković ipak nema toliko novca za ove namjene, pa su ostavili kratak rok da se prijavi što manje zainteresovanih.

Predizobrna prevara ili ćemo vidjeti kako se Stanivuković uvukao u predizborni kriminal vlastitim novcem.

EVO I POZIVA

Gradonačelnik Draško Stanivuković predstavio je jedan od besplatnih placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje, koji se nalazi u Mjesnoj zajednici Motike, na oko 700 metara od škole.

Tom prilikom je ponovo pozvao mlade bračne parove i samohrane roditelje da se prijave do ponedjeljka, do kada je i otvoren javni poziv. 

-Plac u Motikama, koji se nalazi na oko 700 metara udaljenosti od škole idealan je za porodicu. Kada je riječ o dokumentaciji, potreban je dokaz da su mladi bračni par do 35 godina, da im je mjesto prebivališta u Banjoj Luci minimalno posljednje dvije godine, te da u mjestu rođenja i prebivališta nemaju nepokretnost, odnosno kuću ili plac na svoje ime – istakao je gradondačelnik Stanivuković.

Kako je ranije naglasio gradonačelnik, u pitanju su placevi koji se nalaze u naseljima Motike, Drakulić, Kuljani, Barlovci, Vrbanja, Čokorska polja i Bistrica, te imaju oko 500 kvadrata.

Podsjećamo, uz sve to, Grad Banja Luka obezbijedio je i besplatne projekte tzv. „banjalučkog tipa kuće“ za sv naše sugrađane koji žele da grade kuću.

Naime, Lipa, Vrba i Kesten nazivi su tipskih projekata kuća koje Grad Banja Luka poklanja svim svojim građanima.

autor: Faktormagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.