„Otključavanje“ telefona policajca šokiralo hrvatsku javnost

„Otključavanje“ telefona policajca šokiralo hrvatsku javnost

 Potvrđena je optužnica protiv ličkog policajca (37) kojeg terete da je godinu dana na svom mobilnom telefonu prikupljao dječiju pornografiju, a spisak je na vještačenju. Ukinut mu je istražni zatvor i zamijenjen preventivnim mjerama, pišu 24sata.

Osim toga, protiv spomenutog policajca vodi se još jedna istraga. On i njegov 50-godišnji kolega osumnjičeni su da su 29. avgusta prošle godine na području Gospića u privatnom vozilu silovali 33-godišnju Zagrepčanku.

Obojici je nakon hapšenja određen istražni zatvor, a na slobodu su pušteni nakon što su ispitani svi svjedoci. Žena je tada od Županijskog državnog tužilaštva i Županijskog suda u Karlovcu tražila zabranu približavanja i zabranu uspostavljanja kontakta, ali odbili su je.

„Bojim se izaći iz stana. U strahu sam da bih mogla sresti ih negdje na ulici. Zbog tog straha nigdje ne izlazim sama, nisam se usudila otići ni do dućana i osjećam se kao talac u vlastitom domu“, rekla je 33-godišnjakinja.

Dok su policajci bili u istražnom zatvoru, kolege su na mobilnom telefonu mlađeg osumnjičenog pronašli pedofilski sadržaj, prenosi „Indeks„.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.