„NAJBOLJI I NAJPAMETNIJI“ Predizborni plakat kandidata DEMOS za odbornika Miće Banjca POSTAO HIT na društvenim mrežama

„NAJBOLJI I NAJPAMETNIJI“ Predizborni plakat kandidata DEMOS za odbornika Miće Banjca POSTAO HIT na društvenim mrežama

Predizborni plakat kandidata DEMOS .

Kada bi se birao najorginalniji predizborni plakat za lokalne izbore 2024. godine kandidata bi bilo mnoštvo, a u vrhu liste bi se definitivno našao i jedan iz opštine Petrovac-Drinić gdje se vodi „rovovska“ bitka za fotelju načelnika i lokalne odbornike.

Kako bi se istakao među 62 kandidata, koji su ušli u trku za lokalne odbornike, Mićo Banjac iz DEMOS je osmislio nesvakidašnji predizborni plakat.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJAFOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Osim što se „okitio“ medaljom najboljeg i najpametnijeg, plakat je iskoristio i da poruči glasačima za koga ne trebaju da glasaju.

– Dragi glasači, ne vjerujte Dragi Kovačeviću i Kosi Brkljač, jer će vas prevariti. Sjetite se đubra i sjemena – stoji na Banjčevom predizbornom plakatu, koji se veoma brzo proširio društvenim mrežama i postao hit.

Osim što obiluje pravopisnim greškama, plakat je izazvao pažnju i zbog poruke koju je Banjac poslao za svoje političke protivnike.

Naime, Drago Kovačević je aktuelni načelnik opštine Petrovac – Drinić koji i ove godine ulazi u trku za još jedan mandat ispred SNSD.

Zanimljivo je da je njegov protivkandidat Milan Grbić iz DEMOS, odnosno stranački kolega Miće Banjca. U trci za načelničku fotelju je i nezavisna kandidatkinja i nekadašnja novinarka Branka Branković.

Kako saznaje Srpskainfo, u ovoj maloj opštini koja nema ni 400 stanovnika, predizborni plakati Miće Banjca su se u par navrata našli na meti političkih protivnika koji su ih kidali i bacali.

Banjca to očito mnogo ne pogađa jer pokidane brzo zamijeni novima.

I nije Banjac jedini, čiji se plakati cijepaju.

Izvor Srpskainfo iz ove opštine ističe da su se cijepali plakati i drugih kandidata.

Da li će se „najbolji i najpametniji“ kandidat naći u odborničkim klupama i koliko će mu predizborni plakat pomoći u tome, znaće se nakon 6. oktobra.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.