OBA priprema ubistvo Dodika i Vučića?!

OBA priprema ubistvo Dodika i Vučića?!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je u podkastu Srne da je imao podatke da je Obavještajno-bezbjednosna agencija /OBA/ BiH planirala njegovu i likvidaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, te da se u Sarajevu tako postupa s onima koji ne dijele političke stavove Bošnjaka.

„Tu su službu instrumentalizovali dotle da onaj Osmica /Osman Mehmedagić/ napravi operativni plan likvidacije mene, Vučića i drugih ljudi koji smetaju bošnjačkim interesima“, rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske je naglasio da će vrijeme pokazati da je bio u pravu i to kada se skine oznaka tajnosti sa pojedinih dokumenata.

„Zamislite dokle su oni otišli kada su razvili plan špijunaže po Srbiji. Srbija ima ozbiljnu obavještajnu službu i zamislite te karikature iz BiH koja je smislila da to radi“, naveo je Dodik u podkastu Srne.

On je ukazao da bi OBA trebalo da bude zajednička služba i da radi u interesu svih naroda, a ne muslimanska koja radi protiv svih naroda u BiH i naroda i država u regionu.

„Mi nijedan akt te BiH ne doživljavamo i samo smo dobili nove okove“, rekao je Dodik.

On je naveo da nijedna služba na nivou BiH, kao ni OBA, nisu dale rezultate i zbog toga ne treba prihvatati nametnuta rješenja i vjerovati u nečije „dobre“ namjere.

„Ukoliko to uradite i počnete da vjerujete, u čemu je onda smisao da se bavite ovim poslom. Sve njihove odluke bile su loše po nas. Nijedna odluka na nivou BiH nije nama bila korisna“, zaključio je Dodik.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.