Slučaj svirepog ubistva na Manjači: Potvrđena optužnica protiv Radulovića

Slučaj svirepog ubistva na Manjači: Potvrđena optužnica protiv Radulovića

Slučaj svirepog ubistva na Manjači.

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu sa prijedlogom za produženjem pritvora protiv Draženka Radulovića (41) zbog ubistva Rodoljuba Vasiljevića (56) na Manjači.

Optužnicu je 16. septembra potvrdio Okružni sud u Banjaluci.

Kako se navodi u optužnici, Radulović se tereti da je 19. aprila ove godine oko 01.30 u mjestu Kola kod Banjaluke, nakon što mu je oštećeni Rodoljub Vasiljević razbio vjetrobransko staklo na njegovom automobilu „folksvagen polo“, krenuo za njim, te kada ga je pronašao u blizini Osnovne škole, u prisustvu svog maloljetnog sina, uz pomoć vlastite fizičke snage, rukama i nogama, te drvenom letvom, zadao mu najmanje šest udaraca u predjelu glave.

“Na taj način nanio mu je višestruke povrede glave sa višestrukim lomovima nosnih kostiju i prelomom nosnog nastavka čeone kosti, koji su doveli do krvarenja unutar lobanjske šupljine i razvoja otoka mozga, te pritiska na vitalno moždane centre, usljed čega je nastupila smrt oštećenog”, stoji u optužnici.

Kako je navedeno, Radulović se nakon toga, zajedno sa svojim maloljetnim sinom, udaljio sa lica mjesta u pravcu svog stana koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta izvršenja krivičnog djela, ostavivši oštećenog da nepomično leži na zemlji.

“Time je počinio krivično djelo ubistvo”, piše u optužnici, prenosi Srpskainfo.

autor:http://bl-portal.com

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.