Ne na Vučića, Petroviću!

Ne na Vučića, Petroviću!

Ljubiša Petrović sada je udario i na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

U pokušaju da skupi jeftine politike poene, kojima želi da se dokopa novog mandat gradonačelnika Bijeljine, Petrović se obrušio na Vučićevu ideju da se eksploatacijom rudnih bogatstava poboljša životni standard građana.

Na jednom predizbornom skupu u Loparama( za koji su rekli da nema veze sa politikom), Petrović je predstavljen kao „iskreni borac protiv litijuma“. Okupljeni narod ga nije baš srdačni dočekao, ali to mu nije smetalo da zagrmi protiv Vučića i izgovori parolu opozicije u Srbiji.

„Narode Semberije i Majevice, hvala vam na ovoj prelijepoj slici, jer ste vi slobodarski narod koji ima svoj stav i mišljenje i kaže, NЕĆЕTЕ KOPATI“, poručio je Petrović.

I dok se u regionu i svijetu, vlade utrkuju ko će doći do „minerala budućnosti“, Petrović se ponosi da je prvi koji je rekao NЕ litijumu. Nije jasno kakvo znanje ima Petrović o rudama, ali jasno je da se stavio na stranu onih koji nisu za razvoj i napredak.

Na skupu je govorio i Milanko Tošić, ispred Pokreta za Majevicu, a iz hvalospjeva Petroviću, može se zaključiti da je predsjednika Srbije izjednačio sa raznim okupatorima koji su uništavali srpski narod.

„Čast mi je da pozdravim Ljubišu Petrovića koji je prvi rekao NЕ litijumu na Majevici, ali i u regiji, čovjeku koji nije dozvolio stranim okupatorima ni da priđu teritoriji Bijeljine kako bi vršili analize i iskopavanje, odnosno trovanja“, rekao je Tošić.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.