Šta je vozač koji je borbenim vozilom pregazio petočlanu porodicu rekao tužiocu

Šta je vozač koji je borbenim vozilom pregazio petočlanu porodicu rekao tužiocu

Šta je vozač koji je borbenim vozilom pregazio petočlanu porodicu rekao tužiocu.

Mlađi vodnik u Vojsci Srbije Milan V. (54), koji je u subotu borbenim oklopnim vozilom „pasars“ prešao u suprotnu traku i bukvalno pregazio automobil „ford“ u kom je nastradalo pet osoba, od kojih troje djece, dao je iskaz na saslušanju u tužilaštvu u Kraljevu.

Kako se nezvanično saznaje, Milan V. je nakon jezive nesreće, u kojoj je život izgubilo troje male djece i njihov otac Danijel Lazović (33), kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), najprije priveden u policiju u Kraljevu. Tamo je u prisustvu branioca odlučio da se brani ćutanjem.

Međutim, po isteku zadržavanja od 48 sati sproveden je u tužilaštvo u Kraljevu, gdje je dao iskaz.

„Nakon nezgode bio je u potpunom šoku i policajcima ništa nije rekao o jezivoj nesreći, ali je potom kod tužioca kratko progovorio. Rekao je, između ostalog, da mu je uoči sudara pozlilo i da se ničeg poslije toga ne sjeća“, rekao je izvor upoznat sa slučajem, prenosi Glas Srpske.

U svakom slučaju, kako je objasnio, radiće se vještačenje vozila, ali i sve ostalo što je neophodno za istragu.

“Bitno je da se utvrdi tačan uzrok ove jezive nesreće. Pet osoba je izgubilo život, a da tragedija bude još veća, ugašena je jedna cijela porodica. Troje djece je nastradalo”, kaže izvor.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.