Potresne scene na groblju u Novom Pazaru: Troje mališana i oca ispraćaju na VJEČNI POČINAK, na sahrani i pripadnici Vojske

Potresne scene na groblju u Novom Pazaru: Troje mališana i oca ispraćaju na VJEČNI POČINAK, na sahrani i pripadnici Vojske

Potresne scene na groblju u Novom Pazaru.

Sahrana Danijela Lazovića i troje mališana uzrasta od 10,7 i 1 godinu održaće se danas u podne u Novom Pazaru. Već od 11 sati ispred Petrove crkve u Novom Pazaru krenuli su da se okupljaju ožalošćeni članovi porodica, prijatelji, komšije, a među njima nalaze se i brojni pripadnici Vojske.

Kako prenosi reporter “Blica” sa mjesta ispred crkve je oko stotinak ljudi, a sve vrijeme pristižu novi kako bi ispratili na vječni počinak svoje drage.

Lica su im snuždena. Treba izdržati sve ovo. Kako će izdržati Danijelov otac, ima dva pejsmejkera, srce mu radi na 30 odsto. Ovo je tuga do neba – pričaju okupljeni građani među sobom.

Podsjetimo, vozaču borbenog vozila Vojske Srbije, M.V. koji je učestvovao u nesreći na putu Raška – Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu nakon čega mu je određen pritvor.

Kako je “Blic” pisao, osumnjičeni M. V. je imao više od 0.20 promila alkohola u krvi.

FOTO: FOTO: RINGIER

Pripadnicima Vojske Srbije nije dozvoljeno da imaju alkohol u krvi, odnosno alko-test ne smije da pokaže ništa više od nule.

Osumnjičeni M. V. je, borbenim vozilom prešao na lijevu stranu puta nakon čega je došlo do nesreće.

U automobilu u koji je, kako se sumnja, udario borbenim vozilom nalazila se porodica Lazović iz Raške, Danijel i Mirjana i njihova komšinica Dijana K.

Od povreda na licu mjesta su nastradali Danijel, inače pripadnik Vojske Srbije, troje mališana i Dijana K. dok je Mirjana zadobila povrede u vidu opekotina na podlaktici i posjekotina na glavi.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.