Horoskop za 25. septembar

Horoskop za 25. septembar

Horoskop za 25. septembar.

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Potrudite se da se ne rasplinete na stotinu strana i tako pola ostavite nezavršeno. Prioritet neka vam bude završavanje već započetih zadataka. Lijep dan je pred vama, posebno ukoliko imate u planu zajedničko druženje sa rođacima, kumovima. Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Prihvatite tuđu pomoć i podršku jer je to u ovom trenutku neophodno koliko god vi željeli da sami svojim snagama idete naprijed. Pokušajte da izbjegnete sitne čarke i prepucavanja o beznačajnim stvarima. Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Možete imati poteškoća i prepreka pri izvršavanju običnih svakodnevnih obaveza, ali na to nećete moći da utičete. Strpite se i uspjećete sve da dovedete na kraju u red. Promenljivo raspoloženje ili nezadovoljstvo ne prenosite na poslovnu sferu. Okrenite sve na neka pozitivnija dešavanja. Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Uspjećete uz malo više napora da završite neke zaostale obaveze koje su vas opterećivale neko vrijeme unazad. Neke sitnice iz prošlosti ne bi trebalo da vam blokiraju put ka stabilnosti u vašim odnosima. Uvijek gledajte naprijed, šta je bilo – bilo je. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Može biti preokreta i promjena u posljednjem trenutku, ali biće i povoljnih situacija, naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja koja ćete uspjeti da riješite. Dosta komunikacije može biti putem društvenih mreža, prijatelja, izlazaka, ali i poslovnog segmenta. Fokusirajte se na nekog ko vam najviše prija. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Izazova može biti i danas na profesionalnom polju Djevica, naročito u sferi komunikacije i razmjene informacija, ali sve ćete riješiti u svoju korist. Mogli biste biti povučeni u sebe pa će partner misliti da nešto krijete ili da se distancirate od njega. Rastjerajte sumnje. Osjetljivost zglobova i kostiju.

Vaga

Nije loš radni dan da tipični predstavnici Vaga poguraju realizaciju neke interesantne poslovne ideje. Konfuznu sliku koju već neko vrijeme imate u svojoj glavi o pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razriješiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja. Prokontrolišite vid.

Škorpija

Bez bitnijih promjena na profesionalnom planu danas za većinu osoba rođenih u znaku Škorpija. Očekuje vas vrlo dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem i konačno ćete moći opuštenije da funkcionišete. Slobodnim Škorpijama je savjet da uživaju u novim poznanstvima uz oprez da se ne zalijeću. Čuvajte se bakterijskih infekcija.

Strijelac

Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Nemojte biti skromni i djelovati iz drugog plana, iskoristite ovaj period maksimalno da se dokažete. Neophodno je da se više okrenete jedno prema drugom da biste mogli da nastavite dalje u pozitivnom smjeru. Čuvajte kičmu.

Jarac

Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije. Budite svoji i ne obazirite se. Što manje prikrivenih stvari, vrdanja, izbjegavanja direktnih odgovora, ljutnje, tjeranja inata to manje problema. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vodolija

Brzo ćete realizovati sve što isplanirate, neće biti nekih prepreka. Bitno je da ne preskačete redoslijed. Slobodne Vodolije, ulazite u period uzbudljivih dešavanja i velikih mogućnosti za otpočinjanjem stabilne ljubavne veze. Prilika svakako ima. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Prilagođavanje je ključ pa se potrudite da na tome maksimalno radite, kako biste sve zacrtane obaveze na vrijeme realizovali. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć. Vrlo je realno da tokom cijelog dana očekujete dosta pozitivnih uzvraćenih emocija, uživajte. Jačajte imunitet.

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.