Božo Sjeran napustio SDS, na izbore ide kao nezavisni kandidat!

Božo Sjeran napustio SDS, na izbore ide kao nezavisni kandidat!

Božo Sjeran napustio SDS.

Božo Sjeran, načelnik Istočnog Mostara napustio je SDS i u trku za novi mandat ulazi kao nezavisni kandidat.

„Mi smo se danas dogovorili, moj protivkandidat iz SNSD-a i ja, da zajedno ubuduće izađemo iz tih stranačkih okvira, da zajedno radimo, a sve za dobrobit građana. Ja ću djelovati kao nezavisni kandidat, da budem u službi svih građana“, rekao je Sjeran.

Današnjem sastanku su prisustvovali i Srđan Amidžić, generalni sekretar SNSD-a i Igor Dodik, organizacioni sekretar najveće partije u Srpskoj.

„Kada pričamo o samom načelniku i onome što je urađeno ovdje u Istočnom Mostaru mi smo izuzetno zadovolji, tu su postojala određena ograničenja: Pojedinci u nekim drugom lokalnim zajednicama iz opozicionih to dožive kao bunker i izbjegavaju komunikaciju sa Republikom. Što se tiče ove opštine, načelnik je stao prije svega iza svojih građana i želi da radi stvari koje u interesu ljudi koji žive ovdje, tako da je to jedan dobar primjer da partije mogu da budu primjer za saradnju i mi ćemo u okviru svoje partije podržati načelnika na izborima. Tako smo se sada dogovorili, a krajnji rezultat je da završimo put i opštinu Istočni Mostar spojimo sa Nevesinjem i damo podršku kada je u pitanju spajanje sa Mostarom. Načelnik je odlučio da nastupa kao nezavisni kandidat, u smislu da iskoristiti sve resurse koji mu se pružaju da bi stvari koje su bitne za građane iskoristio i olakšao im život. Mi sa druge strane nismo željeli ostanemo kruti i kažemo mora biti naš kandidat. Kandidat mora da bude čovjek koji će donijeti najviše kada je u pitanju Istočni Mostar“, rekao je Amidžić.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.