Kovačević: SNSD pobijedio u 47 opština i u još tri sa koalicionim partnerima

Kovačević: SNSD pobijedio u 47 opština i u još tri sa koalicionim partnerima

SNSD pobijedio u 47 opština i u još tri sa koalicionim partnerima.
Politika Milorad Dodika uživa puno povjerenje građana Republike Srpske. U 47 opština smo pobijedili, i još u tri sa koalicionim partnerima, rekao je Radovan Kovačević portparol SNSD-a.

– Širom Republike Srpske naši kandidati će da slave. Ostajemo spremni da se odupremo svim pritiscima kako izvana, tako iznutra. Ovim izborima dobili smo potvrdu da smo na pravom putu – poručio je Kovačević.

Banjaluci je obrađeno manje od 80 biračkih mjesta od 260 tako da se još ne može imati relevantan podatak o pobjedniku, rekao je večeras u Banjaluci portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

– Zanimljivo je da imamo opoziciju koja slavi, ako im se čini, pobjedu u jednoj lokalnoj zajednici, a SNSD vodi u 45. SNSD je sam osvojio oko 60 odsto glasova u Republici Srpskoj, a kompletna opozicija oko 35 odsto, što jasno govori o podršci srpskog naroda Miloradu Dodiku – rekao je novinarima Kovačević u Izbornom štabu SNSD-a.

On je istakao da su rezultati u Banjaluci podijeljeni, odnosno da postoje mjesta gdje je u prednosti kandidat SNSD – Nikola Šobot, a negdje su rezultati nešto lošiji, ali da to nisu pouzdani podaci da bi se moglo govoriti o konačnom rezultatu izbora.

– Јoš nijedan kandidat u Banjaluci nije u vođstvu 10.000 glasova. Nikada nismo proglašavli pobjedu prije konačnih podataka i to nećemo raditi. Tamo gdje rezultat nije zadovoljavajući saopštićemo javnosti. SNSD je pobjednička i najjača stranka u Srpskoj i BiH i uz SNS je najjača politička partija u regionu – naglasio je Kovačević.

autor:http://lat.rtrs.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.