Pokušao ubiti pjevačicu u Bijeljini

Pokušao ubiti pjevačicu u Bijeljini

Mile Jovanović (54) iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti pjevačicu u Bijeljini, koju je šakom udario u glavu, da bi potom nožem nasrnuo na nju, ali su dalji napad spriječili drugi gosti.

U PU Bijeljina navode da se napad dogodio preksinoć oko 22.10 časova u kafiću u Bijeljini.

”Osumnjičeni je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini uz upotrebu fizičke snage ženskoj osobi nanio tjelesne povrede, nakon čega je istu pokušao napasti uz upotrebu hladnog oružja u čemu je sprječen od strane drugih lica”, saopštila je PU Bijeljina.

U policiji navode da je osumnjičeni sproveden u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pokušaj ubistva. Nakon saslušanja tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor.

”Tužilaštvo je Okružnom sudu u Bijeljini uputilo prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog M.J., zbog osnovane sumnje da je 6. okotbra oko 22.15 časova u Bijeljini počinio krivično djelo pokušaj ubistva i ugrožavanje sigurnosti”, navode u OJT Bijeljina.

Dodaju da je pritvor predložen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni uticati na svjedoke i ometati postupak, opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, kao i uznemirenja javnosti.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.