Ko je Jeleni Trivić uplatio 400.000 KM za kampanju? Dončić CIK-u poslao lažne podatke!?

Ko je Jeleni Trivić uplatio 400.000 KM za kampanju? Dončić CIK-u poslao lažne podatke!?

Samoproglašena predsjednica Republike Srpske koja je do prije par dana javnosti objašnjavala da je njena prednost u utrci za gradonačelnika Banjaluke nedostižna za protivkandidate te da se ona zalaže za transparentnost i legalnost nakon što je CIK objavio izvještaj o potrošenim sredstvima imaće javnosti, a i istražnim organima šta da objasni.

STUDENTI, NEZAPOSLENI I PENZIONERI UPLATILI STOTINE HILJADA

U dostupnom izvještaju o prilozima fizičkih lica Narodni front nije imao niti jednu uplatu ispod 100,00 KM, a zanimljiva je situacija da su nezaposleni, studenti i penzioneri nesebično priložili Narodnom frontu stotine hiljada maraka.

Tako je, primjera radi u izvještaju koji vam je dostupan OVDJE, Ines Trkulja donirala stranci 2000 maraka, kao i profesorka muzičkog Jasna Đurović 2000 maraka, a odbornik koji se nikad za riječ nije javio, a kojeg potpisnik ovog teksta i lično poznaje ,,keširao” je Narodnom frontu 5445 maraka.

Među onima koji su bili nesebični i stranku donirali sa 10.000 maraka (više i od Jelene Trivić koja je uplatila 6990 KM) nalaze se izvjesne Nedrina Mušanović i Snežana Marić.

Trivićkin fotograf i odbornički kandidat Aleksa Trkulja uložio je 2000 maraka, ali i veliki ,,galamdžija” i nezaposleni Aleksa Bobar nije se obrukao, pa je stranku častio sa 2000 maraka.

Na ovaj način Trivićeva je prikupila nemalih 359.111,62 maraka.

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA GRADIŠKE POTROŠIO SAMO 40 KM

Ako je suditi u dostavljenom izvještaju kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Gradiške Radislav Dončić potrošio je svega 40 maraka, i to na troškove organizacije održavanja predizbornih skupova.

Trivićeva javnosti tvrdi da je u kampanju u Čelincu potrošila 150 maraka, u Rogatici 200, Jezeru 100, a u Novom Gradu 17,55 maraka.

Ako se pogledaju samo objave na društvenim mrežama na koje je Dončić napisao da nije ništa potrošio iz Meta Ads Library je jasno vidljivo da je Dončić slagao CIK.

Gdje je Trivićeva potrošila ostatak novca, dostupno je na OVDJE.

autor: http://tok.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.