Oglasio se otac stradale Tamare: Potrebno je 200.000 maraka za transport tijela

Oglasio se otac stradale Tamare: Potrebno je 200.000 maraka za transport tijela

Oglasio se otac stradale Tamare.

Srpkinja Tamara Lapadatović (35) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju rano ujutru u Njujorku.

Tridesetpetogodišnja djevojka, porijeklom iz Niša, se u nedjelju rano ujutru vozila motorom kroz Aper Ist Sajd, a onda je motor udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Motor je bio smrskan, svuda okolo bili su rasuti komadići stakla, a Tamara Lapadatović i mladić Aleksandar Jokanović iz Crne Gore sa kojim je bila na vozilu, preminuli su na licu mjesta.

Tamara je otišla u Ameriku, kao i mnogi drugi, za nekim boljim životom, tamo je živjela i radila posljednjih nekoliko godina.

Otac poginule Tamare, oglasio se za Blic i tužnim glasom istakao da je još uvijek u šoku. Preostaje mu samo da preuzme tijelo svoje tragično nastradale kćerke.

– Pa dogodila se saobraćajna nesreća na motoru, ona je sa drugom pošla sa posla i prilikom povratka udarili su u neki auto. I ona i taj dečko su na mjestu poginuli. Radila je u ekskluzivnim restoranima u Americi, ali nažalost desilo se to što se desilo – naveo je otac stradale Tamare.

Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tijela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da je isprate na vječni počinak.

– To je preko njenog bivšeg momka iz Niša, on sa tim raspolaže, tamo su i njeni drugovi, kolege s posla, oni su sve to pokrenuli. Ja sam u šoku još uvijek, tako da ja tu ne mogu ništa da kažem – kazao je njen otac.

Potrebno je 100.000 evra da bi se Tamarino tijelo transportovalo iz Amerike u Srbiju. Ljudi koji su je poznavali, ali i oni koji su preko medija čuli za ovu tragediju, doniraju novac kako bi pomogli Tamarininim roditeljima da se posljednji put oproste od nje.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.