DŽONI DEP 2025. POČINJE DA ZIDA KUĆU NA KOSMAJU! U tajnosti opet posjetio Srbiju: Najpoznatiji Srbin mu prvi komšija

DŽONI DEP 2025. POČINJE DA ZIDA KUĆU NA KOSMAJU! U tajnosti opet posjetio Srbiju: Najpoznatiji Srbin mu prvi komšija

Holivudski glumac Džoni Dep nije odustao od želje da sagradi kuću na Kosmaju, o čemu je Kurir prvi pisao još pre dve godine, pa je ovim povodom dolazio u našu zemlju u tajnosti još nekoliko puta.

Kako saznajemo, Dep je obišao plac koji je kupio u Rogači, gde je u pratnji svojih saradnika, ljudima koje je angažovao na ovom projektu dao sve neophodne instrukcije. Iako je kuća trebalo da bude završena još krajem prošle ili početkom ove godine, to se nije desilo, pa će prema rečima stanovnika ovog mesta sa kojima smo razgovarali, glumčeva nova nekretnina biti sazidana tokom 2025.

dzoni-dep.jpg
Shutterstock, Zorana Jevtić 

– Gradnja kuće na ovom placu počinje sledeće godine. Trebalo je to da bude već završeno, ali se odužilo. Tek sad kad je Dep došao jedno dva-tri puta sa čitavom svitom, pažljivo pogledao projekte i dao sve instrukcije, može da se počne sa radom. Ja tad ništa nisam video u novinama da se spominje da je u Srbiji, tako da je sigurno bio u tajnosti. Sa njim je bilo sigurno desetak ljudi i nekoliko „gorila“. Šetao je tu po placu gore-dole, pokazivao nešto rukom. Kao što vidite, naš Novak Đoković će mu maltene biti prvi komšija. Znaju ovi glumci gde valja, kakav Holivud. Ovo je raj na zemlji – rekao nam je sagovornik, pa dodao:

– Kako sam čuo neće ta kuća biti velika kao Novakova, ali će biti uređena svetski. Imaće i one solarne panele, bazen, nekoliko pomoćnih prostorija, ma svašta… Priča se da će angažovati i ljude koji će tu živeti tokom cele godine i brinuti o imanju i kući. Plan mu je da zasadi i organsko voće i povrće. Biće to vrhunski kad se završi. Valjda će nas zvati na čast kad bude useljenje – kroz osmeh završava naš sagovornik.

dzoni dep plac kosmaj petar aleksic (4).JPG
Petar Aleksić 

Podsetimo, slavni glumac je prilikom svoje posete Beogradu za Sretenje 2022. godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj. On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.

Plac Džonija Depa Autor: Petar Aleksić

 Gajim strast ka svemu ovde – ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. (smeh) Ništa nisam ovde dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno – istakao je na tada dodeli medalje Dep.

whatsapp-image-20220215-at-2.04.27-pm-2.jpg
Zorana Jevtić 

Kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.